OM KATHRINE

Så kom dog i gang! Sid ikke bare der.

Du skal være den bedste! HVER gang! De bedste karakterer, den hurtigste til idrætsløbet, den bedste konkurrence-danser, og senere den bedste sælger, mest imponerende, fascinerende, vildeste, sjoveste…

– Et on and on going stræberi for at være noget – være nogen!

Måske kender du det? Det med at føle sig utilstrækkelig, ikke kunne nok, være nok…

De fleste af os kæmper med jantelov, trængte rammer, indskrænkede forhold mm, som gør det svært at finde sin rette hylde.

Jeg har kæmpet hele mit liv, og vil måske altid skulle kæmpe lidt, men har fundet mine værktøjer, redskaber og mine veje til at opnå mine mål og skabe mig det liv, jeg ønsker.

NLP’en (en coach-tilgang) har sammen med mine livserfaringer både erhvervs – og privat støbt mine fundamentale ”bolde”.

Gennem årene som selvstændig, har jeg været på dybt vand flere gange, end jeg kan tælle til, men alt sammen har det bragt mig derhen, hvor jeg er i dag.

Det har ikke været let, hverken rosenrødt eller en evig sjov leg.

Årene har bragt personlige tab både af : dødsfald, mistede venskaber, samarbejdsvanskeligheder, sundhedsmæssige kompromisser og alt der mellem.

Sorge og tab, jeg har skulle lære at acceptere, om jeg ville eller ej.

Gennem årene har jeg arbejdet med eventmangement fra Prides og festivaler til intim koncerter og butiksåbninger. De mange projekter har fået mig vidt omkring, fra et Iværksættermøde på Læsø til åbningen af storcenter i København for et engelsk agentur.
Jeg har lært at bygge koncepter op på rekord tid, asfalteret mens jeg er gået, og så ofte taget fejl – begået dumme begynder-fejl og virkelig fået mine lærerpenge gennem årene. Dog har jeg lært, at det umulige ikke findes så længe modet er oppe. At teamwork er alt, og ejerskab er essentielt samtidig med, at privatlivet ikke må svigtes helt. For hvem siger du nej til, når alle andre får et ja, fordi du så gerne vil…

Derfor er jeg her i dag, hvor jeg vil videregive. Til dig. I håb og troen om, at du kan have nytte og gøre brug af.

Jeg har med en række eksperter udarbejder diverse produkter, som : foredrag, kurser/seminarer/workshops og coaching 1:1 Se mere her 

Lad mig vide dit behov, og jeg sammensætter gerne noget (evt. sammen med dig), som passer essentielt til dig. Om du er privat søgende efter redskaber og motivation, eller om du som selvstændig eller ansat leder efter nye værktøjer, så tøv ikke med at sende mig en mail; hej@kathrineskovsgaard.dk – glæder mig til at høre fra dig.

CV 2021

Indehaver af By Skovsgaard ApS, Events, Agentur & Consulting) (byskovsgaard.dk)

NLP Trainer Coach

Ekstern konsulent for Visit Aalborg og Visit Aarhus, som Outreach Projekt Manager

Founder af festivalen AaMAZE, Aalborg Pride 

CoFounder af BoxTown Aalborg, IværksætterBoxen, Byens Rum, Iværksættermødet

(var i Aalborg SMART Citys Advicesory Board)

Blogger og podcaster for Aalborg Magasinet Appetize (appetize.dk)

Podcaster for Shh, det taler vi ikke (lyt HER )

 

  • Afholdt mere end 50 foredrag
  • Afholdt mere end 50 workshops, seminar og kurser
  • Coachet mere end 100 personer (1:1)
  • Ugentlig podcast: Shh, det taler vi ikke om
  • Flyttede til Hamburg som 20årig, efter 5 år tilbage til DK, for 1,5 år senere at blive selvstændig med første virksomhed; Events by Skovsgaard, som i dag er en del af By Skovsgaard ApS (tredelt virksomhed med Agentur, Consulting og Eventafdeling)

 

 

Kathrine Skovsgaard i medierne

  • Tv-serier
  • Artikler
  • TV interviews mm. 

Se under Presse 

 

Kontakt

Mail : hej@kathrineskovsgaard.dk