PRIVATLIVSPOLITIK

Behandling af personoplysninger

De personoplysninger du, i forbindelse med dit besøg på hjemmesiden www.kathrineskovsgaard.dk har mulighed for at registrere, behandler vi varsomt med formålet om, at vi kan tage kontakt til dig. Vi opbevarer dine oplysninger i en efterfølgende periode på 2 år.

Behandling af personoplysninger – samtykke
Hvis du under købsprocessen har sat kryds i boksen “Hold mig opdateret om nyheder”, behandler vi din e-mailadresse og dine oplysninger, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige indtil, du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på hej@kathrineskovsgaard.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed
Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning
Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

Kathrine Skovsgaard
E-mail: hej@kathrineskovsgaard.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, har du ret til at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).

Ønsker du at udnytte din ret til ændring eller begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger eller til dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Kontakt

Mail : hej@kathrineskovsgaard.dk

by Skovsgaard ApS
CVR: 38974246
kathrine@eventsbyskovsgaard.dk